Kopi Tertumpah Pada Kasut, Lelaki Sanggup Belanjakan RM5,100 Untuk Kasut Baru

Kata orang, ukur baju di badan sendiri. Maksudnya apa yang dilakvkan perlu lah sesuai dengan kebolehan diri sendiri. Macam sebuah video yang tvlar dikongsikan di media s0sial ini, memaparkan t1ndakan seorang lelaki yang sanggup membeli kasut baru gara-gara kasut yang dipakainya ini kot0r terkena air kopi yang tertumpah.

Bukan calang-calang kasut ganti yang dibelinya itu kerana lelaki tersebut sanggup membelanjakan kira-kira RM5,100 untuk sepasang kasut baru. Perkongsian video ini juga membuatkan ramai ternganga dibuatnya melihatkan harga kasut yang dibeli oleh pemuda ini.

Menerusi vide0 yang dikongsikan ini, lelaki itu menunjukkan keadaan kasutnya yang kot0r selepas air kopi yang dipegangnya tertumpah dan jatuh ke lantai. Menurut lelaki itu, pada waktu itu dia di dalam perjalanan ingin menghadiri mesyuarat dan tidak menyangka kejad1an itu akan berlakv.

Video:

Pemuda itu dengan panta$nya $egera berkunjung ke sebuah kedai jenama mewah Dior untuk membeli sepasang kasut baru sebagai ganti. Apa yang membuatkan ramai terkejvt, dia memilih untuk membeli kasut rekaan terbaru jenama itu dengan harga bernilai RM5,100.

Dapat dilihat lelaki tersebut membayar harga kasut itu dengan wang tunai yang berada di tangannya ini. Perkongsian tersebut turut menerima pelbagai reak$i dari netizen yang tergamam melihat t1ndakan lelaki itu yang rela berhabi$ duit semata-mata untuk menggantikan kasut yang k0tor itu.

“Kita lain bang. Kalau kopi tumpah kat kak1. Saya tukar kak1 baru.”

lelaki

“Kalau kopi tumpah kat bini kena tukar bini lah?”

kasut

“Nasib baik kopi tu tumpah kat kasut you. Kalau tak, sampai sekarang kitorang tak tahu harga kasut dior latest design RM5,100.”

komen

“Kalau dah bayar pakai ca$h tu faham-faham je lah haha.”

tik tok

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Online

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Kopi Tertumpah Pada Kasut, Lelaki Sanggup Belanjakan RM5,100 Untuk Kasut Baru"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*