Kru Belakang Tabir Menangi$ Teresak Ded4h Rakaman Babak Adam Talak Hayfa, Part Akhir Paling Best

Semakin em0si penonton menyaks1kan drama Ri$ik Pada Hati yang kini masih bersiaran di kac4 telev1syen menerusi siaran TV3 di Slot Akasia apabila k0nflik dialam1 antara watak Hayfa, Adam dan Aisyah semakin ‘pana$’ dengan mencvri tumpvan ramai sejak akhir-akhir ini.

Malah meneru$i epis0d yang ke-27, drama Ri$ik Pada Hati menjadi buah mulvt pen0nton dengan pelbagai $pekulasi apabila Hayfa lakonan daripada Ummi Nazeera yang meluahkan perasaannya kepada suami, Adam lakonan Alif Satar.

Meskipun tervngkap penjelasan antara konfl1k dialam1 Adam dengan isteri keduanya, Aisyah namun luahan Hayfa mencetu$kan ramai membuat pelbagai spekvlasi yang mana ada yang yakin, dia rasa serba $alah dan $engaja membuat sedemikian demi Adam dan Aisyah.

Walau bagaimanapun, penonton setia Risik Pada Hati begitu pua$ hati mendengarkan luahan Hayfa terhadap Adam dan lakonan Ummi Nazeera membuatkan ramai terke$an dan kagvm dengan bakatnya apatah lagi setelah melihat bts atau video disebal1k tabir lakonannya ini.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berita_viral22 (@berita_viral22)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berita_viral22 (@berita_viral22)

Hantaran video oleh pemilik akaun bernama, Ajuahmad_ tersebut mencvri tumpuan ramai dengan bts Risik Pada Hati yang merasa kagum juga kepada team drama terbab1t yang diharapkan peminat agar drama itu juga menang anugerah selain lakonan Ummi Nazeera sebagai Hayfa turut dipuji ramai.

“Good Job…”

Hayfa

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Media Online

Sumber : himpunanceritalawak

Be the first to comment on "Kru Belakang Tabir Menangi$ Teresak Ded4h Rakaman Babak Adam Talak Hayfa, Part Akhir Paling Best"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*