Bapa Kahwin Lain Selepas Pemergian Ibu, Dua Beradik Hidup $usah Bawah Jambatan

Anak merupakan amanah buat ibu bapa. Selagi hayat dikandung badan, hendaklah ibu bapa memberikan kasih sayang serta didikan yang sempurna buat mereka.

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikvl. Per1bahasa tersebut sangat sesuai dengan $ituasi yang dihadap1 dua orang adik-beradik ini apabila hidup di bawah jambatan setelah bapanya berkahwin lain.

Video tersebut menjadi tvlar apabila $alah seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Raja Anita Raja Mukhtar, telah memuat naik kisah dua orang pemuda berusia 27 dan 25 tahun yang memilih hidup berdikar1 apabila bapanya bernikah lain setelah pemergian ibu tercinta.

Sudah dewasa, pilih berdikari

Difahamkan, mereka sebenarnya mempunya 5 orang adik-beradik dan ada di antara mereka mengikut bapanya. Namun,  disebabkan mereka berdua sudah dewa$a, dua beradik ini memilih untuk tinggal di bawah jambatan sejak beberapa bulan lalu disamping terus bekerja untuk mencari sesuap nasi.

Video:

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warga netizen sebak melihat perkongsian tersebut apatah lagi dengan keadaan tempat berteduh yang serba serbi kekurangan.

Komen Netizen:

Be the first to comment on "Bapa Kahwin Lain Selepas Pemergian Ibu, Dua Beradik Hidup $usah Bawah Jambatan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*